עד שאחליט מה ללמוד, איפה ולמה. התחלתי לפתח תחביב בדמותו של בישול צמחוני. בזמן הטיול בהודו, החלטתי להפסיק לאכול בשר וכשהגעתי לארץ התאהבתי בבישול הצמחוני.
אחד המתכונים שאני ממש אוהבת זה ממולאים צמחוניים, עכשיו הייתי נותנת לכם את המתכון המדויק, הבעיה שאני עובדת על פי העיניים, אז אתם לכם מתכון כללי.
מתכון כללי לממולאים צמחוניים
פלפלים בכמות שתמלא את הסיר בלי רווחים מוגזמים (אני אוהבת לגוון בצבעים)
למילוי: אורז או בורגול, פטריות, שמיר, בצל, מלח, פלפל, פפריקה, את הפנים של עגבנייה. מערבבים את הכול יחד וממלאים את הפלפלים עד השלושת רבעי בערך.
לרוטב אני אוהבת להשתמש ברסק עגבניות, מים, שמן, מלח, פלפל, טיפה סחוג (חיבה לחריף) וכל מה שאתם אוהבים ברוטב שלכם.
מכסים את הפלפלים בסיר עם הרוטב ומבשלים על חום נמוך – בערך שעתיים, שלוש, עד שזה מוכן.
בתיאבון שיהיה – כי זה ממש טעים.